1. Bel me: 06-39798386 Mail me:mdebock@home.nl

Dat gebeurt mij nooit!

Dat was mijn vaste overtuiging, een ‘geestelijke vastloper’ (burn out of hoe je het ook wilt noemen). Dat overkomt anderen maar mij niet. Totdat het dus wel gebeurde.

Die dip is inmiddels verleden tijd, en wie daarover meer wil weten kan mijn relaas daarover lezen (zie beneden om het bestand te downloaden), hoe het zo kwam maar vooral ook hoe ik er overheen kwam. Sterker: hoe ik er beter uit kwam!

Deze ervaring wil ik gebruiken om anderen die in soortgelijke situaties verkeren waar mogelijk te helpen.

Daaraan heb ik onder andere invulling gegeven door vertrouwenspersoon te worden.  

Vertrouwenspersoon zijn staat voor mij gelijk aan het zijn van een vriend die bereid is te luisteren en daarbij eventueel te helpen. Heel belangrijk: in strikt vertrouwen, zonder te oordelen en zonder de advocaat of de therapeut uit te hangen.

De hulp bestaat vooral uit het aanhoren en samen de mogelijkheden na te lopen van wat je eventueel zou kunnen doen. Dat laatste blijft heel nadrukkelijk jouw ding.

Die rol vervul ik graag in combinatie met mijn andere passies, het fotograferen en het in de natuur zijn. Niets is zo rustgevend om in de natuur te verkeren en dat dan ook nog eens proberen fotografisch vast te leggen. Het goede gesprek kan zo gevoerd worden, ongestoord, in de natuur, afgewisseld met (praten over en doen!) fotografie waarbij jij iets van mij leert, of andersom, ik iets van jou leer.

Voorop staat dat je je verhaal kwijt kunt.

Mocht je hier behoefte aan hebben, bel of mail me dan voor het maken van een afspraak. Dan gaan we samen een uurtje of twee de natuur in, al dan niet vergezeld van een camera.

Alle foto’s op deze website vallen onder het auteursrecht en mogen op geen enkele manier gebruikt of gedownload worden zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf.